MinustaMiten minusta tuli minä? Vai olinko sittenkin jo sama vuonna 1985?

Olen Senja.  Äiti, vaimo, designer, valokuvaaja, insinööri, idealisti, esteetikko, realisti ja ratkaisija. Ennen  kaikkea kuitenkin olen turhamainen hempukka, joka ei ota elämää kovin vakavasti.  Turhamaisuus on aitoa, sillä se elää minun sydämessäni.

Pidän tyhmistä jutuista, hauskoista jutuista, kivoista jutuista, ihanista jutuista, haikeista jutuista, ehkä vähän mustistakin jutuista ja muuten-vaan-jutuista.

Tiara Living on vanha sisäpiirivitsi. Se juontaa juurensa siitä, että synttäreilläni sai aina käyttää omaa häätiaraansa.  (Saa edelleen!) Silloin luin paljon Martha Stewart Livingiä, Martha Stewart Weddingsiä ja salakuljetin aikakauslehtiä kotiin hihoissa, vaikka oltiin miehen kanssa sovittu säästökuurista. (Yhtä tai kahta hyvää lehteä ei kuitenkaan koskaan lasketa!) Tiara Living tarkoittaa minulle sitä, että elämässä saa olla vinkeää iloa kaaoksen ja surunkin keskellä. Saa olla hieman kieli poskella - tai oikeastaan pitää. Tiaramisu on uusi viitta, tykkään siitä, miltä se sanana maistuu. Se on yhtä ihana sana kuin kardemumma tai vilukissa. Tiaramisu on myös pieni tribuutti blogiskenen alkuvaiheen staroille Tiralla ja Misulle, jotka taisivat blogata yhdessä hieman pikkutuhmia juttuja deittimaailmasta ja muutenkin elämästä. En muista enää, mutta nimensä muistan! Kuka muu muistaa?

Tervetuloa. Minä en kirjoita pikkutuhmia juttuja deittimaailmasta, koska olen siveä ja kotoisin Turusta, mutta kirjoitan juhlista, kuosirakkaudestani, hetkistä ja ajatuksista. Tämä on minun sähköinen muistikirjani. Olen ollut henkinen bloggaaja jo vuodesta 2010. Tämä kolo virtuaalitodellisuudessa on minulle tärkeä, vaikka en aina linjoilla olekaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti