Siis kuka ja miksi?Tämä on ideakansioni. Kansio, johon olen kerännyt lehtileikkeitä sisustuslehdistä jo aikana ennen Pinterestiä. Tämä blogi on kaikkea sitä, mikä ei kansion sivuille mahdu. Tämä blogi on syntynyt kaihertavasta ja haikeasta puristuksesta kehossa, joka valtaa minut keväisin mökkikauden alkaessa. Kutsun sitä Vihreän talon -syndroomaksi. Vihreä talohan on se pökerryttävän ihana blogi, jonka kuviin haluisi hypätä kellumaan. Keväisin en kuitenkaan voi blogia lukea, koska silloin kaipaan niin kipeästi omaa kesätaloa. Omaa paikkaa, jonka portilla tippuvat olkapäiltä murheet, jonka keittiön lattialle kimaltavat auringonsäteet kutittavat varpaita. Omaa paratiisia, jonne kutsua vieraita kestittäväksi.


Puristavan kotikaipuun oireyhtymässä olin tullut siihen pisteeseen, että keväinen pieni sydämen nytkähdys oli muuttunut jatkuvaksi polttavaksi kaipuuksi. Sitten tuli vanha rivari, sellainen persoonallinen retku, jota remontoimme. Tämä blogi on tarina muistikirjasta, joka rakastaa seiniä. Ihan vähän myös muistikirjan hempukasta omistajasta, joka tykkää kivoista ihmisistä ja kauniista asioista. Tämä blogi on tarina kesäpaikasta, jota ei vielä ole. Tämä blogi on tarina siitä vanhasta rentturivitalosta, jota me kutsumme kodiksi.
Morjentes! Oon Senja.  Kolmen äiti, vaimo, valokuvaaja, insinööri, esteetikko, realisti ja ratkaisija. Ennen  kaikkea kuitenkin olen turhamainen hempukka, joka ei ota elämää kovin vakavasti.  Tiara Living on vanha sisäpiirivitsi, ajalta ennen Koto Livingiä. Se juontaa juurensa siitä, että synttäreilläni sai aina käyttää omaa häätiaraansa.  (Saa edelleen!) Silloin luin paljon Martha Stewart Livingiä, Martha Stewart Weddingsiä ja salakuljetin aikakauslehtiä kotiin hihoissa, vaikka oltiin miehen kanssa sovittu, että ollaan säästökuurilla. (Yhtä tai kahta hyvää lehteä ei kuitenkaan koskaan lasketa!) Tiara Living tarkoittaa minulle sitä, että elämässä saa olla vinkeää iloa kaaoksen ja surunkin keskellä. Saa olla hieman kieli poskella - tai oikeastaan pitää. Tiaramisu on uusi viitta, tykkään siitä, miltä se sanana maistuu. Se on yhtä ihana sana kuin kardemumma. Tiaramisu on myös pieni tribuutti blogiskenen alkuvaiheen staroille Tiralla ja Misulle, jotka taisivat blogata yhdessä hieman pikkutuhmia juttuja deittimaailmasta ja muutenkin elämästä. En muista enää, mutta nimensä muistan! Kuka muu muistaa?

Tervetuloa. Minä en kirjoita pikkutuhmia juttuja deittimaailmasta, koska olen siveä ja kotoisin Turusta, mutta kirjoitan juhlista, kuosirakkaudestani ja muistikirjastani.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti