11.11.2011

Vauvakutsut. Minun!

Oi että! Tällä kierroksella myös allekirjoittanut sai vauvakutsut! Yllätysvauvakutsut! Meitsin jymäyttäminen on kyllä helppoa, kun olen niin hyväuskoinen ja sinisilmäinen. Jälkeenpäin rikollinen käyttäytyminen oli tietysti helpompi analysoida. Yllärijuhlissa on kyllä jotain taikaa. Tämä oli toinen kerta kun minut yllätettiin. Saa yllättää useamminkin!

Yllättäjät pelasivat upporikasta ja rutiköyhää, sillä laskettu aika oli jo melkein viikolla ylitetty juhlien aikaan... Hyvin kuitenkin ehti! Alkukesästä herkkupöytään kannettiin valkosuklaalla maustettu mansikkakakku. Nam! Oli tositositosi hyvää. Karpalokuohuvakin maistui - varsinkin, kun kotiin sai vielä samppanjapullon varastoon.

Samppispullon lisäksi tytöt yllätti slipoverilla ja lahjakortilla ihanaan Du Pareil au Meme -liikkeeseen. Lahjakortti oli ihan nappilahja, sillä kahden tytön jäljiltä on ideoita aika vähän pojan vaatettamiseen ja vaatteita vielä vähemmän... Dpam on ihana uutuus suomalaisilla lastenvaatemarkkinoilla, tykkään todella paljon. Tyylistä ja hinnasta.Tällainen jätkä saatiin maaniteltua maailmaan valkosuklaisella mansikkakakulla. On se. Ihana. Pieni tillikkä.

Ihanat kuvat niin juhlista kuin kaislikostakin on ottanut ihana taina.nu.

5 kommenttia:

 1. Onpas herttasia kuvia! Eiks toi Karpalokuohujuoma olekin kotimaista tekoa? Ihanan kupliva ja maistuva kuplajuoma. Vaikka onhan se oikea samppanja aina samppanjaa! :)

  T:Iida

  VastaaPoista
 2. Kotimaista on tosiaan!

  Nyt pitää äkkiä saada juhlat pystyyn, että pääsee maistamaan lehtikuohujuomaa! http://www.kuohujuoma.fi/tuotteet/lehtikuohujuoma/

  VastaaPoista
 3. Joo toi on niin kiva brunssilla aina joskus ihan vaihteeksi. Mä oon vaan niin tykästynyt Chirstalliin tai Domppaan, ne kuplat on niiiin ihanii! :)

  Iida

  VastaaPoista
 4. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki kakkuun Grankulla-riimin keksineelle! :-D

  t.Susie

  VastaaPoista
 5. Kakku oli aivan mahtava ja riimi viimeisteli sen! Papukaijamerkit Tainalle!

  VastaaPoista