6.9.2012

Juhlien ja teiden kuningasValtatie 1, E18, "Turun motari" avattiin kokonaisuudessaan 28. päivä tammikuuta vuonna 2009.  Helsinkiin on pitkä matka, sanotaan, mutta upian moottoritien myötä matka lyheni mukavasti. Avajaisia kunnioittamaan ommeltiin myös tämä autoliina, sillä kaksi viikkoa tien avajaisten jälkeen vietettiin ystävänpäivää kuuman moottoritien tunnelmissa.

Olemme kokoontuneet yhteen nuoruusvuosien ystävieni kanssa ystävänpäivisin jo yli vuosikymmenen. Vuonna 2009 ystävänpäivää vietettiin ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla, eikä Turussa. Ystävänpäivän teema oli luonnollisesti kuuma moottoritie. Pöydällä oli autoliinan päällä pikkuautoja, Spotifyssä pauhasi juhlia varten koottu soittolista road-henkistä musiikkia. Naposteltavana oli Bilareita ja niitä auton renkaan mallisia salmiakkeja.

Näemme edelleen ystävänpäivänä, Turussa tai Helsingissä. Myös autotieliina on jäänyt elämään, sillä liinasta on muodostunut varsinainen juhlaluuta!


 


Tieliina on päässyt juhlimaan kolmevuotiasta Olavia. Näiden juhlien teema oli sankarin toivoma autot ja työkoneet. Automatto levitettiin terassille ja jokaisen vieraan eteen parkkeerattiin suklaa-auto. Ihana idea! Jälkkäriksi herkuteltiin työmaakakulla, jonka päällä ahersi kolme työkonekynttilää. Makeaa himoitseville oli tarjolla myös Halvan vanhoja autoja.Tieliina oli myös juhlimassa viisivuotiaan Elliotin kemuissa. Juhlissa oltiin rallitunnelmissa, siitä pitivät huolen kakun päällä kaasuttelevat ralliautot ja pöytään katetut räheät räheät Salama-lautaset.Viimeisenä, muttei vähäisempänä tieliina kurvasi paikalle Salaman kanssa Aapon kolmevuotisjuhliin. Kunnia huikeasta kakusta ja kuvista kuuluu ihanalle Tainalle.

Mikä oli todistettava? Juhlat kiihtyvät nollasta sataan, kun autotieliina kaahaa paikalle! Mielenkiinnolla jäämme odottamaan millaisissa kemuissa juhlien ja teiden kuningas seuraavaksi hurvittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti