30.1.2013

Synttärikemut museossa { kuokkavieras }

Kuokkavieras iski jälleen! Otin vaivihkaa talvimyssyyni piilotetulla kameralla kuvat kemujen juhlapöydästä, kun vein piilotehtävässä olleen agenttini juhliin. Kohde oli viisivuotisjuhlat Lelumuseo Hevosenkengässä, joka on yksi näyttelykeskus Weegeen museoista Espoossa. Juhlapöytä oli katettu avaraan aulakahvilaan, näky oli erittäin houkutteleva ja kaunis.

Agenttini jäi juhliin suorittamaan tehtäväänsä juhlijoiden joukossa. Koska tehtävä oli vaarallinen ja paljastumisen pelko suuri, olin ottanut mukaan valeperheeni, jonka kanssa siirryimme kierrokselle modernin taiteen museoon kuin tavallinen espoolainen hipster-henkinen lapsiperhe. Jälkikäteen ymmärsin varomattomuuteni, sillä hipsterithän ovat helsinkiläisiä. Peitetarinamme hataruudesta huolimatta emme paljastuneet.

Soluttautunut agentti kertoi, että herkuttelun jälkeen juhlivat lapset siirtyivät Lelumuseoon, jossa he pääsivät luomisen makuun työpajassa. Kruunupäiset taiteilijat saivat tämän jälkeen tutustua Lelumuseoon omassa tahdissaan (se on vauhdikkaasti), kunnes juhlat päättyivät.

Tehtävä suoritettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti