23.5.2013

Luota kliseisiin - ylioppilaalle lahjaksi maljakkoTämä ei ole maksettu mainos. Tämä on kuvakaappaus Soneran mainoksesta hesarin verkkosivuilta tänään 23.5.2013. Pitänee paikkansa, että harva valmistuvista nuorista varsinaisesti haluaa lahjaksi maljakoita ja hopealusikoita. Väitän silti, että maljakoiden kaltaiset lahjat ovat juuri niitä lahjoja, joita pitäisi antaa.

Allekirjoittanut joi ison siivun ylioppilaslahjarahoista samana iltana. Taisi olla huulilla sunrise tai sunset, kuka niitä drinkkien nimiä enää neljätoista vuotta myöhemmin muistaa. Aamun sarasteessa sunrise antoi minulle päänsärkyä, mutta lapsuudenystäväni antama kukkamaljakko ilahduttaa minua edelleen. Siinä on pidettyä vuosien varrella monia kimppuja, niin arkena kuin juhlassakin.

En olisi ikinä ostanut itselleni niin kaunista maljakkoa.

Tylsien sukulaistanttojen velvollisuus on unohtaa kirjekuoret ja lumiat, ostaa lasia, hopeaa ja astioita, kääriä ne kauniille paketille ja luottaa siihen, että kymmenen vuoden päästä lahjan arvo huomataan.

2 kommenttia:

  1. Tämä on niin loistava juttu :D

    VastaaPoista
  2. Näinkin voi olla, mutta kai sekin loppujen lopuksi jää nähtäväksi :) Omia valmistujaisia taisi seurata pääkipu (en muista) mutta itse juhlista muistan vielä nykyäänkin, lämpimät muistot. Maljakot ei iske näin nelikymppisenä vieläkään eikä niille ole ollut tarvetta.

    VastaaPoista