19.6.2013

Vihreä saarnaTunnustan. Vihaan kukkakimppujen vihreitä, joilla ilmeisesti saadaan aikaan kustannuksia säästäen kokoa ja näköä. Minusta kimput ovat kuitenkin kauneimmillaan, kun vihreät eivät varasta huomiota kukilta. Tämä on tärkeä asia ja minun sydäntäni lähellä. Sano ei vihreille! Pienikin on kaunista, jos suuren hinta on vihreä!Kuvien kimppu on ystävättärelle nimipäivänään annettu. Vihreitä on tietenkin erilaisia ja tässäkin kimpussa on yhdessä kulmassa herkkää ja kaunista vihreää. (Mikä myönnytys! Tunnustan, on myös kauniita vihreitä. Niitä vain käytetään harmillisen vähän ja kuluneesti.) Minusta on ihanaa, miten kaunis maljakkokin tulee esille, kun sitä ei ole peittämässä vihreä armeija.

Minusta on ihana asioida kukkakaupoissa, jossa sitoja näyttää työn edetessä, miltä näyttää. Silloin voimme helposti yhdessä jutella ääneen, millaiseksi kimppu muotoutuu ja molemmille jää hetkestä parempi mieli. (Näitäkin löytyy!) Sitten on niitä, jotka tekevät kimpun selkä minuun päin käännettynä. Valmiiseen kimppuun on paljon ikävämpi pyytää muutoksia ja ne yleensä tehdäänkin hampaat kiristellen. Kyllähän se minuakin harmittaa, mutta en vain halua ostaa ja viedä kotiini kimppua, joka harmittaa.

Hyvä esimerkki tästä on alla oleva pöytäkoriste ystäväni vauvakutsuille. Sain inspiraation tulkita ystävättäreni hääkimppua, joka oli näyttävä kaislasta ja orkideoista koottu kukkalaite. Kukkakaupassa oli ihanaa oksaa, jossa oli pieniä kukkia. Mieletön löytö! Hääkimpusta inspiraationsa saanut, mutta täysin uudenlainen tulkinta! Kukkivaa oksaa ja kukkia - täydellistä.

Lopputulos: vihreään hukkuva visio.Sorry, it's not you mr. Green, it's me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti