26.2.2014

Postikortti JyväskylästäViime viikon hiihtolomaan mahtui reissu Jyväskylään, laskettelua, luistelua, ihana lankakauppa ja synttäreitä. Oli erilainen, mutta hyvä loma. Tänä vuonna ei menty Lappiin, joten rinteet haettiin hieman lähempää.

Menimme käymään Toivolan Vanhalla Pihalla suosituksesta ja suorastaan pyörryn, kun yhden ihanan vanhan talon sisältä löytyi lankakauppa! Voihan Titityy mikä kauppa eteen aukesi. Lankoja just mun makuun, ihania värejä. Eikä mulla ollut mitään suunnitelmia mielessä, että olisin voinut perustella lankojen ostamisen!

Kuva on luonnollisesti tuolta Toivolan Vanhalta Pihalta.

Olen viime viikot ollut erityisen koukussa taas villaan ja puikkoihin. Työn alla on villatakki viikarin isosiskolle. Piti tulla esikoiselle, mutta tulikin mittavirhe. Onneksi oli kesikko siinä välissä ottamassa kopin villatakista. Nyt on jo kaikki silmukat tikutettu, enää pitää pingottaa ja neuloa takki kasaan.

Ihan salaa olen myös ajatellut, että tuosta villatakista voisi kirjoittaa ohjeen ja harjoitella ohjeiden kirjoittamista ja sarjoittamista. Olen tästä nyt todella innoissani. Kudon melkein aina omien suunnitelmien mukaan, olisi kiva oppia helpottamaan omaa työtä, ehkä sitä osaisi jopa kirjoittaa summittaisen ohjeen itselleen ennen työhön ryhtymistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti