10.3.2014

Nainen meni kaappiin ja on siellä vieläOlen vuoden etsinyt sopivia lakanoita vaatekaappimakkariin. Kotiin on tilattu pari jos toinenkin paluupostilla ovat aina lähteneet. Nyt ystäväni Kodin1 tarjosi lopultakin ratkaisun: Annon ihana Lankku-setti. Just sopiva kontrasti keltaiseen koiranputkeen! Isoja mustavalkoisia raitoja, jossa musta on sellaista sopivaa graffitinharmaata, epätasaista.

Tällä kertaa pitää tyytyä tällaiseen mustavalkoiseen fiilistelykuvaan. Kaapissa ei luonnollisesti ole ikkunoita, vain surkea keinovalo, joten en viitsinyt tällä kertaa järjestää shootteja kaapissa. Ja jotain kivoja tyynyjä pitäisi vielä löytää. Aina välillä mieleen tulee sana sängynpääty, mutta ei sille taida oikein tähän huoneeseen sopia.

Mut eix toi pömpeli vasemmalla huuda jotain kivaa lukuvaloa seinään?! Sitten voisi enemmänkin hengailla kaapissa esim. lukemassa klassikoita.Naapurinrouvalta sain Unelmien Talo & Koti -numeron 2/2014, jossa oli kannessa juttu: "Tein komerosta makuuhuoneen". Hyvä idea! Kiva päästä lukemaan, miten joku toinen on toteuttanut oman kaappimakkarinsa. Olin tosi pettynyt, kun aiheeseen ei paneuduttu sen vaatimalla syvyydellä. Kaapissa asuvaa kiinnostaa: Missä on ovi? Onko ovi vaihdettu liukuoveksi? Onko rakenteita avattu? Onko oven paikkaa vaihdettu? Vaatekaapit on usein kapeita ja syviä, mutta tästä koppimakkarista jää kuvan perusteella fiilis, että se on leveä, mutta kapea - ja ovi on vasemmalla. Vai onko sittenkin vaatekaappi avattu sivustaan alkoviksi? Vai tavallista isompi vaatehuone ollut kyseessä?

Tämä on minun ja aikakauslehtien välisen suhteen suurin ongelma. Lehdet eivät lunasta odotuksia, joita minussa herää.

Tosi kaunis on kyllä lehden kaappihuone. Huone se on vaatekaappikin.

2 kommenttia:

  1. Mä en juurikaan lue aikakausilehtiä juuri tästä syystä. Jos siellä on jonkun mielenkiintoisen ihmisen haastattelu, niin kysymykset on tyhmiä ja pinnallisia. Ja sisustus + käsityöjutuissa keskitytään kaikkeen epäolennaiseen. Mutta kiva idea toi kaappimakkari. Ja kiva toteutus myös :)

    VastaaPoista
  2. Tylsintä on se, että mä tosi mielelläni lukisin kivoja lehtiä!

    VastaaPoista