18.3.2013

Kangasnarkkarin rakkauskirje Kodin Ykköselle

Blogeissa on vuoden alussa pyörinyt kestoteemana Kodin Ykkösen talomerkki Annon onnistunut uudistus. Anno on varsin raikas tuulahdus minunkin mielestäni, mutta katkerana hieman tilittelen, että ennen tätä trendikästä Anno-huumaa, minä olen vuosikausia hehkuttanut ystäville, tutuille ja torin miehille, miten hyvä kauppa Kodin1 on.

Pilkkaa ja ivaa olen vain osakseni saanut, kun olen innosta hehkuen kertonut hyvistä Kodin1-löydöistäni. Haukottelua palkaksi, kun olen lämmöllä ja rakkaudella vienyt ystäviäni aistimaan Kodin Ykkösen tunnelmaa ja paljastanut heille parhaimmat apajat. (Menneisyydessä se oli muuten Turun Ykköskodin Anttila, yhteinen historiamme on pitkä.)

Erityisesti olen sitä mieltä, että tulisin erittäin hyvin juttuun Kodin Ykkösen kankaiden sisäänostajan kanssa.

Fiilistelyyn vain muutama poiminta blogini kuvista, joissa pääosassa on Kodin Ykkösen kangas tai vastaava. Jemmoissani on vielä rutkasti lisää (mutta nyt ei puhuta siitä).Annukan vauvakutsujen pöytäliina on Kodin Ykkösestä. Näihin kemuihin Kodin Ykkösestä tarttui mukaan myös lasiset kynttilänjalat, jotka sopi täydellisesti näiden kukkalasien kaveriksi.Synttärikemujen vakkariliina on ommeltu viisi vuotta sitten luonnollisesti Kodin Ykkösen ostoksista. Liina on ihan hitti ja se pelastaa kemut kuin kemut, jos suunnitteluinto on nolla ja pitää jotain saada kasaan.Mustavalkoinen kangas oli ensin työkeikalla photoboothin taustakankaana ja sittemmin synttärikemujen pöytäliinana ja ehti se vierailla tyttären koululuokan myyjäisissä vohvelikahvilan pöytäliinanakin. Kodin1.com, sieltä tämäkin kangas on.- Entäs sitten joulun pöytäliina, josta tuli olkkarin verho ja sittemmin lasten huoneen verho?
- Kodin1.Tainan vauvakemuille tarvittiin tunnelmaan ja pitsikruunuun sopiva pöytäliina. Kodin Ykkösessä sekin ongelma ratkaistiin ja saatiin vielä kaupan päälle kiviä onnentoivotuksiin.Monissa kekkereissä vieraillut autoliina on Kodin Ykkösestä ostettu asvaltinmusta sivuverho.

Muutama vuosi Pari päivää sitten kolmekymppisilläni oli pöytäliinana Kodin Ykkösen kangasosaston mahtavan halpa alelöytö.

Kyllä se on kuulkaa Kodin Ykkösessä ostoksilla käynti, mikä kannattaa.

2 kommenttia:

  1. Pst. Tiedäthän, että Turun Kodin Ykkösellä on muuttomyynti huhtikuun ajan. Uusi liike avataan toukokuussa Raisioon. Terveisin, käly

    VastaaPoista
  2. Hei apua! Nyt Rellun kaasu pohjaan ja sallittua nopeutta kohti Turkua!

    VastaaPoista