31.3.2013

Tulppaanin uudet kasvot

Aviomies on hellinyt säännöllisesti kukkakimpuilla muuton jälkeen. Eräs ylipitkäksi venähtänyt tulppaanikasa pääsi kirurgisiin toimenpiteisiin ja pääsiäistunnelmissa päätin pätkiä tulppaanit pieneen valkoiseen ruukkuun. Olen aivan ihastunut kotimme valkoisiin seiniin ja halusin parittaa kukkapurkin seinien kanssa. Meno meni ihan villiksi. Napsin tulppaaneilta lehdet pois - eihän tulppaaneilta ikinä leikata lehtiä pois - ja lopputulos oli hämmentävän ihana. Tulppaanihan on tosi kaunis kukka! Miksen ole huomannut tätä aiemmin.

Markettisynttäreillä tein pika-asetelmat pirkkagerberoista, mutta se oli selvästi vasta alkusoittoa. Markettikukistahan on vaikka mihin! Ja pikkurahalla! Samaa mieltä oli myös Joanna Cup of Jo:sta hieman aiemmin.

On muuten ihana huomata, miten aviomiehen kukkaostoksien onnistumisesta pitävät naiset kollektiivisesti huolta. Kerran mies oli latomassa kimppua kärryyn, kun joku ystävällinen neiti- tai rouvaihminen teki väliintulon ja sanoi, että hyvä ei heilu (vaan kaulin), jos nämä suht nuupahtaneet tulppaanit viet kotiin. Toisen kerran mies sai vinkin, että tulppaaninippuja kannattaa aina ostaa kaksi, niin näyttää vielä upeammalta ja vaimo antaa pisteitä vielä enemmän.

Ihanaa pääsiäistä, vielä on päivä jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti