20.9.2011

HimokässähamstraajaMuutto keväällä paljasti kässähamstraukseni laajuudeen. Varasto on sangen mittava. Luulin tilanteen  olevan hallinnassa, mutta vaatehuoneen täyttävät kangaspinot, nyssäkät ja muovikassit kertovat toista totuutta. Ideoita on paljon, niihin on valtavasti materiaalia, mutta joku ontuu. Oiskohan se se toteutus?

Kuvassa jemmojen hallittu osa - langat. Keväällä innostuin perkamaan langat ja myin ylijäämän kirppiksellä. Nyt pitäisi saada puikkoihin enemmän suihketta tai muuten pitää laittaa enemmän villaa kiertoon. Jemmojen hallitsematon osa, kankaat ja muut, ei todellakaan ole siististi laatikoissa.

Julistan jemmahaasteen alkaneeksi! Nyt on aika saattaa loppuun keskeneräiset ideat, karsia kangaspinoa, tikuttaa kerät neuleiksi ja luopua turhista aarteista. Vuoden loppuun mennessä pitää tarvikkeiden olla radikaalisti vähentynyt tai vähintäänkin perusteellinen selvitys materiaalin käytölle tehtynä. Loput siirtyvät armotta kiertoon. (Vaikka kuinka olisi iik ja ihana ja kyllä mä tästä vielä joskus jotain...) Liittyykö joku himokässähamstraaja haasteeseen?

Aloitin jo tänään. Kaivoin laatikosta Rowanin ihanaa tweediä vauvan haalaria varten. Puikotkin löytyi. Tosin vain neljä, mutta kai niilläkin lahjetta pyörönä neuloo.

3 kommenttia:

  1. Lähden haasteeseen mukaan. Ja otan myös vastaan jämälankoja raitaneuleen tekoa varten.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Mulla on jo vauvahaalarin toinen lahje valmis ja toinen hyvällä alulla.

    VastaaPoista
  3. Aloitin raitaneuleen, mutta ostin sitä varten uusia lankoja, joten vähän mönkään meni.

    VastaaPoista