13.1.2012

Koristepiparit { joulu 2011 }

Päätän joulun 2011 näihin kuviin. Koristelin sydänpipareita vaaleanpunaisella pikeerillä. Ajatukseni oli laittaa niitä kaunilla satiininauhalla roikkumaan koristeeksi. No, en keksinytkään sopivaa paikkaa, kun oviaukon täytti keskimmäisen askartelemat kakkupaperilumihiutaleet. (Onpa ihana sana! Kakkupaperilumihiutale. Vielä parempi olisi kakkupaperilumihiutalepilvi!) Mutta oli piparit itsessäänkin kauniita. Valkoisessa mariskoolissa tai lempiastioillani.

Mateus on yksi suosikkiastiasarjoista. Ne ovat niin kauniita ja konstailemattomia. Olen aikamoinen astiafriikki, mutta vain yhden kerran elämässäni olen itkenyt hajonneen astian perään. Se oli Mateuksen valkoinen kannu. Itkun jälkeen kokosin itseni ja riensin kauppias Stockmannin kuppiin&kannuun hakemaan uuden. Itku pääsisi, jos nämä neliölautaset menisi rikki.

Yleensä neliölautaset ovat tarjoiluastioina, mutta tänä jouluna niiltä syötiin ensimmäistä kertaa jouluaterialla. Oi! Ne toimivat lautasina niin täydellisesti kuin olin ajatellut.Tähän pipariin, tähän tunnelmaan. Tule joulu 2012 pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti