30.1.2012

Tunnelma katossa { kuokkavieras }Minulla on ystäväpiirissä monta iloista ja taitavaa juhlijaa, Sari on yksi niistä. Hänen tarjoilunsa vievät kielen mennessään, minkä lisäksi Sarin kattaukset ovat aina kauniita ja hallittuja. Sanalla sanottuja: ihania!

Nyt nostan esille kuitenkin Sarin pojan neljävuotisjuhlien kattauksen, jossa Marimekon iloinen Nonparelli-kangas herkuttelee katollisella ilmapalloja. Tämä kattaus on niin iloinen ja riehakas, että se on yksi ehdottomista suosikeistani. Ilmapallot katossa ja isot nonparellit liinassa ovat mahdottoman herkullinen yhdistelmä. Tätä kuvaa palaan aina ihailemaan uudestaan ja uudestaan. Kattauksen innoittamana halusin ehdottomasti saada itsellenikin Nonparelli-kuosista pöytäliinan. Hidastelin ja kangas ehdittiin lopettaa ennen kuin ostoksille ehdin.

Nonparelli on mielestäni klassikko, joten edelleen jaksan luottaa siihen, että kangasta vielä joskus saan. Toivottavasti. Sitä odotellessa ihailen tätä kattausta ja lainaan liinaa tarvittaessa.

Finlayson Hipat-kuosissa on samaa henkeä, vaikkei se yhtä kapinallinen olekaan kuin Nonparelli. Hippojen kanssa pitää olla ripeä, ettei käy samoin kuin Nonparellille, Hipat on nimittäin juuri nyt Finlaysonin verkkokaupassa muhevassa alennuksessa.Yksi mahdollisuus jäljitellä Sarin kattausta on yhdistää mustavalkoiseen kankaaseen värikkäitä ilmapalloja ja astioita, jolloin lopputulos on mukavasti tivolihenkinen. Alla vasemmalla Vallilan Matti ja oikealla Marimekon Kivet.Hyvää tanskalaishenkistä karnevaalitunnelmaa on myös Marimekon Merimerkit-kankaassa, joka olisi minun korvikevalintani, jos haluaisin saada tunnelman kattoon à la Sari.

Merimerkit-kangas

1 kommentti:

  1. Hiphei.Tajusin muuten juuri, että mullahan on toi musta-valkoinen Kivikin. Se ei taida kyllä ihan heti loppua tuotannosta.

    VastaaPoista