2.4.2012

Maatuskan blinikinkerit { kuokkavieras }

Kuokkavieras taas liikkeellä! Viimeksi ihailtiin Sarin luomaa tunnelmaa, tällä kertaa päästäänkin hieman slaavilaisempiin tunnelmiin. Jatkossa pyrin kuokkavierailemaan yhä enenevissä määrin, joten minun juhlakäsialaan on tulossa mukavaa ja herkullista vaihtelua. Olen kyllä niin nössö, etten ole ikinä oikeasti kuokkavieraillut. Olisipa hurjaa, jos olisi vedellyt ihan pokkana vieraissa juhlissa graavilohta ja kermaperunoita ja keskustellut henkeviä kaukaisten sukulaisten kanssa... Jos joku on joskus ollut hurja, tunnusta! Me nössöt haluamme kuulla kaikki mehukkaat yksityiskohdat.

Tällä kertaa vieraillaan ihan kutsutusti maatuskojen luona Uralilla. Näitä kemuja varten pitää virittäytyä sopivan melankoliseen mielentilaan (vaikka soittamalla harmonikkaa) ja tutustutaan Tainan ja Antin ystävilleen tarjoamaan illalliseen. Blinikausi alkaa olla jo takana tältä alkuvuodelta, mutta näiden blinikemujen tunnelmaan kelpaa palata. Ystävien kohtaaminen blinipannujen ääressä katettiin oikeaan tunnelmaan helposti: maatuska-armeijalla, koukeroisilla kynttiläjaloilla ja sopivan rouhealla pöytäliinalla. Toimii.

Saisinko vielä yhden blinin?
Niin yksinkertainen ja ihastuttava idea, että melkein toivoisin sen olevan omani! Nyt harmittaa vielä enemmän, että blogidude kiersi tuhkapilven aikaan Intiasta Dubaihin ja Dubaista Moskovaan ja Moskovasta maitojunalla kotiin - ilman maatuskatuliaisia

4 kommenttia:

 1. Oivallista! Järjestetään blinibileet ja jokainen tuo oman pannun mukanansa. Tai tosin kyllähän neljä pannua on maksimi. Mulla on jo kaksi jemmassa odottamassa kutsua :)

  VastaaPoista
 2. Jes, toimii! Meillä on ne uupuvat kaksi pannua! Kuka tuo maatuskat vai lähteekö Lasse Moskovaan työmatkalle?

  VastaaPoista
 3. Meiltä maatuskat! Niitä on jo aika kiva armeija! :)

  VastaaPoista
 4. Tässähän on bileet kasassa! Rok!

  VastaaPoista