24.4.2012

Pääsiäisen parhaat palat (eli latva-artisokka ja timjami)





Vielä heti pääsiäistunnelmia. Pääsiäisestä tuli tänä vuonna mun lempparipyhä. Pääsiäinen on ihan paras juhla, jota ei rasita odotukset ja kliseiset perinteet. Pääsiäinen on pitkä, stressitön pyhä, jonka jokainen voi käyttää parhaimmaksi katsomallaan tavalla. Luoda omat perinteet tai keikauttaa kaikki ylös ja alas vuosittain. Tästä Hesarin Kuukausiliitteessäkin kirjoitettiin pari numeroa sitten ja se on niin totta!

Tänä vuonna pääsiäiskoristelu oli maltillista. Uusi Finlaysonin Pop-liina, Pentikin maalattuja puumunia ja vihreää kasvisosastolta. Narsissi on niin passee, latva-artisokka ja timjami on seuraava narsissi.



Pääsiäisenä löllittiin ja vierailtiin. Tein nopeat banaanimuffinssit, kun vierailimme ystävän luona. (Ja poltin ne reunoista, mutta hei, tämähän ei olekaan Strömsö!) Tuli muuten yksi parhaimmista kuorrutteista aikoihin. Hyvän makuinen ja kiva pursotettava koostumus.

Appelsiinikuorrute
  • appelsiinituorejuustoa
  • kermaa
  • vaniljakreemijauhetta
Nyt katse kohti uusia juhlia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti