4.5.2012

Suuria kysymyksiä - tarra vai ei?Nyt ollaan perjantain kunniaksi isojen asioiden parissa. Kuuluuko laseihin jättää iittala-tarrat vai ei? Pätee kaikkiin valmistajiin, mutta punaisten tarrojen mafia on suuri Suomessa. Jos tarrat kuuluu jättää laseihin, niin haluaisin kuulla, miksi, oi miksi?

Minä nimittäin revin häiritsevät tarrat irti heti kaupasta tultuani.

Ikuisuuskysymyksiä pohtiessa voi ihailla kälyn uusia herkkulaseja, Muurlan Mummolassa-laseja nimittäin. Ihanat!

5 kommenttia:

 1. Ei tarroja, ei. Eihän kukaan jätä vaatteisiinkaan tarroja ja lappuja roikkumaan? Ja jos joku ei iittalaa (tai muuta) tunnista ilman tarraa, niin ei se ole minun murheeni. Sopii sitten kysyä tai kurkata lasin pohjaan, jos niin kovasti kiinnostaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä! iittala-tarra on kuin kainaloon roikkumaan jäänyt hintalappu!

  VastaaPoista
 3. Tarra on merkki I-laadusta. II ja III laatuihin sitä ei laiteta... Lähinnä siis jälleenmyyntiarvoa ylläpitävä. Eli eipä haittaa, vaikka poistaa jos ei aio hetikohta erota laseista.

  VastaaPoista
 4. Löysin tän kun olin myymässä iittalan Kivi -lyhtyä. Toisessa tarra ja ei. Tarrallisesta sain 35 euroa, tarratonta ei tuo keräilijä suostsunut ostamaan mutta heitti hinnaksi 10 euroa. Kallis tarra! Itse revin joka ainoasta sen HETI.

  VastaaPoista
 5. No apua! 25 euroa yhdestä rumasta nurinkurisesta huutomerkistä. Onneksi ostan itse kaiken aina käyttöön ja omassa arjessa ihailtavaksi.

  Helsingin Sanomien Siskolta oli muuten kysytty tätä samaa ongelmaa viime sunnuntaina. :D Sisko oli kanssamme samoilla linjoilla.

  http://www.hs.fi/sunnuntai/Kuuluuko+Iittalan+laseista+ottaa+tarrat+pois/a1365217667617

  VastaaPoista