6.6.2012

Muistikirja: kesän puutarhajuhlat

On kesäkuu. Kuukauden päästä on taas aika laittaa puutarhajuhlat pystyyn ja juhlia keskimmäistä kettutyttöä. Tänä vuonna sankareita on kuitenkin kaksi! Poika täyttää yksi ja Kettu saa juhlakaverin. Onneksi tyttö ei ole sankarikaverista pahoillaan. Viisivuotias haluaa kakkuun yksisarvisen (kääk, miten?!), yksivuotiaalle veljelle on sisko vaatinut Batman-kakun. No tietenkin, kaikki muu olisikin ollut vuosikkaalle liian lällyä... :D


Kuva: GirlScene


Tämä kuva on ilmeisesti vanhasta H&M Homen -mainosmateriaalia. Se on kummitellut mielessäni jo vuoden päivät - nuo värikkäät paperivarjostimet ovat vaan niin mielettömiä! Saanenkin siis esitellä mielettömän kyttäilylöytöni: tittidii!Näitä paperivarjostimia kävin säännöllisesti kyylimässä Indiskassa viime kesänä. Halusin monta, joten en ollut valmis niitä täydellä hinnalla ostamaan. Lopputuloksena oli pettymys. Syksyn alet tyhjensi varjostimet ja jäin rannalle uikuttamaan. Kunnes tuli talven alet ja toinen Indiska! Siellä varjostimia oli alepöydällä muhkeassa alessa ja nappasin niitä ison pinon mukaan. Sinisiä oli enää, mutta siniset on hyviä.

Toiveeni on löytää niille kavereiksi yksivärisiä keltaisia. Jos jollain on vinkkiä, niin kiitollisena otan vinkit vastaan.Muuten juhlien suunnitelma on vielä laaja ja leveä. On monia ihania ideoita, mutta nyt olisi aika tiivistää tämän vuoden toiveet ja siirtää toiset toteutettavaksi muille vuosille. Toinen muhinut ajatus on toteuttaa jälkiruokapöytä Pieni Prinsessasatu -kirjan kuvituksen mukaisesti.Tämä voisi sopia ehkä paremmin kaverisynttäreille tai nimppareille.

Tänä vuonna teen luultavasti kakuiksi kaksi prinsessakakkua. Toisen perinteisellä reseptillä ja yksisarvisella twistillä, toinen mustanpuhuvana Batman-logolla. En ole aiemmin prinsessakakkua itse tehnytkään, kivaa!

Hih. Nyt alkaa taas sopiva juhlakutitus. Synttäreitä odotellessa!

3 kommenttia:

  1. Mahtavia alelöytöjä! Etsivä löytää :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä taas säästin!

    VastaaPoista
  3. TIgerissä (siinä Kampin uudessä säläkaupassa näin paperivarjostimia parilla eurolla, väri oli hmmm keltainen, oranssi, persikka tahi joku muu sillä saralla. Tavara kiertää tuolla ihan hysteeristä vauhtia, joten ei siellä varmasti enää mitään ole, kun paperivarjostimet siellä näin toissa viikolla. Mutta sieltä tekee varmasti muita edukkaita löytöjä, joten ei varmasti mene reissu hukkaan...

    VastaaPoista