10.4.2013

Pulmanurkka: A vai B?Villiinnyin kaappihuoneen suunnitteluissa ja pistin photarin laulamaan. Huoneen kanssa on kaksi taistelevaa linjaa, joiden välillä vielä seilaan.

a) Särmää mustaa lamppuun ja kehyksiin. Petaukseen hieman railakkuutta. Ehkä hillittyä harmaata tyynyihin ja sitten esim. tuo sininen vanha peitto tuomaan iloa, väriä ja erityisesti kontrastia tapetin keltaiseen. Musta toimii aina ryhdin tuojana, ja ryhtiä tuo pieni huone tarvitsee, muuttuakseen vielä enemmän huoneeksi.

b) Korostetaan huoneen valkoisuutta tuomalla lisää valkoista! Valkoisia kehyksiä ja Tord Boontjen iki-ihana Midsummer-varjostin. Petaus perinteisellä valkoisella ja peittoon silkkistä keltaista. Tällainen maltillisuus antaisi enemmän huomiota tapetille.

Vaikeaa! Vaikeaa on myös se, että perinteiseen tapaan haluan asioita, joita ei enää ole saatavilla. Muun muassa tuo kelta-harmaa silkkipeitto ei ole enää tässä värissä Mokon verkkokaupassa. Ihana se on silti!

Linkkailin editeissä käytettyjä juttuja pinterestiin, jos joku houkuttelee. Stockmannin sivuilta lainattua varjostinta en enää sieltä löytänyt.

Auta naista mäessä! Kummalle linjalle sinä lähtisit?

2 kommenttia:

  1. Ehkä olet näistä jo päätöksen tehnytkin, mutta mä lähtisin linjalle A. Mutta se on vain henkilökohtainen mieltymys. B on myös kiva, mutta ei sopisi mulle… Tosin mulla nyt ei ole vaatehuonetta ollenkaan (ranskalaisissa asunnoissa on ikävän vähän kaappitilaa).

    VastaaPoista
  2. En ole vielä! Olen ollut yllättynyt A:n saamasta suosiosta, vaikka se oli myös mun ennakkosuosikki. Toinen Anna sanoi hyvän huomion siitä, että kattolampun on oltava hyvä myös silloin, kun ottaa lunkisti lampun alla. Se puoltaisi enemmän tuollaista valonlähteen piilottavaa lamppua. Pohdinta jatkuu...

    VastaaPoista