10.4.2013

Terveisiä kaapista!Vaatehuoneestamme kuoriutui sittenkin pieni makuusoppi, joka ei näytä liiaksi vaatehuoneelta. Saattaa olla, että sitä ei master bedroomiksi ihan heti erehtyisi luulemaan, mutta pysyn edelleen kannassani, että neliöt on nipsitty juuri sieltä, missä niitä ei tarvita.

Vasemmalla on muuten noin 20 cm tyhjää tilaa. Mikä hukkaneliö(n puolikas tai neljäsosa)!

Rakastan koiranputkiseinää! Nyt pitäisi saada tekstiilit vielä loksahtamaan paikalleen ja mukaan lisää elementtejä, jotka tekevät koppiin enemmän huoneen tunnelmaa. Ajattelin nostaa kattoon jonkun kivan varjostimen ja sitten kiinnitän vasemmalla olevaan palkkiin valokuvakehyksiä. Tapetin kanssa pitää myös keksiä kiva kuosimaailma, kaappien mätsäävimmät on ihan ok arkena, mutta kaipaan jotain vielä tymäkämpää yhdistelmää!

2 kommenttia:

  1. Hyvä makuuhuone aikuiselle ja kiva tapetti. Kuinka nukkuminen onnistuu vaatehuoneessa? Onko ilmanvaihdolle tehty jotain?

    VastaaPoista
  2. Vaatehuoneessa oli jo ilmanvaihto valmiiksi, joten sille ei tehty mitään, eikä sen suhteen ole ollut ongelmia ollenkaan. :) Pimeässä on kiva nukkua, joten kaikin puolin kaappiin muuttaminen on ollut hyvä ratkaisu.

    VastaaPoista