6.4.2013

Sähkesanoma uudesta kodista.


Check! Täällä ollaan! Muuton tuupertamana, mutta ei kuitenkaan kaatamana. Olipa projekti. Niin sitä luulisi, että viidenkymmenen askeleen muuttomatka olisi jotenkin iisimpi kuin yleensä. Huh. Ei ole.

Kuulin itseni eilen sanovan, että asun ahtaasti, mutta sehän ei pidä paikkansa! Meillä on ihan kivasti tilaa, vaikka 68 neliötä laskujen mukaan on tiukka määrä viidelle hengelle. Ahdas ei missään nimessä ole oikea sana kuvaamaan meidän asumista. Meillä on iso avara olohuone, keittiö, johon mahtuu minun astiat ja iso ruokapöytä, tilava eteinen, lapsilla kivan kokoiset huonet ja kaksi vessaa. Bonuksena vielä kaksi häkkikomeroa. Jos kaapeissa, hyllyillä ja varastoissa on ahdasta, niin se tuskin on asunnon vika. Mitäs säilytän työpöydän alla neljää laatikollista kankaista. (Ei puhuta nyt niistä kankaista.)

Pohdin ja pohdin, mikä olisi toimivampi adjektiivi kuvaamaan meidän asumista. Ahdas, tiukka. Ei, ei. Pieni? Kyllä! Me asumme pienesti, mutta varsin mukavasti. (Ainakin näin kuukauden kokemuksella, kun irtotavarat on vihdoinkin saatu edes näennäisesti kuriin, eli piilotettu kaappeihin. Varaan oikeuden muuttaa mieltäni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti